Van Lelyveld Advocaten in Leek neemt op vrijdag 8 september 2017 deel aan de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediator van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Van Lelyveld Advocaten doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden
Hoewel ons kantoor altijd beschikbaar is voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek, staat op 8 september 2017 het kantoor specifiek in het teken van de Dag van de Scheiding. Een ieder kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met de advocaten en scheidingsmediator. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Over de vFAS
De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Dag van de Scheiding
Van Lelyveld Advocaten aan de Euroweg 5a (kantoorgebouw De Ark) in Leek is op vrijdag 8 september 2017 geopend van 08.30 uur en 17.00 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

U bent van harte welkom!