Ervaringen

“Marten Arnold heeft mij een jaar lang op zeer professionele wijze door een “vecht”scheiding (be)geleid. Zijn aanpak en juridische kennis heeft geresulteerd, dat ik bijna alle winst heb geboekt en dat er absoluut een uitspraak in mijn voordeel is gedaan.”

Jan

Ik kende Erik Luursema al via een zakelijk netwerk, maar ben echt onder de indruk geraakt van zijn kunnen toen hij me bijstond tijdens een geschil met mijn oud-werkgever.  Zijn nuchtere kijk op de zaak heeft me tijdens deze lastige periode gerust kunnen stellen. Zijn continue adequate optreden en dossierkennis hebben er toe geleid dat de we een voor mij goede regeling hebben getroffen en een juridische procedure hebben kunnen voorkomen.

Jeroen

Mr Arnold heeft mij in diverse zaken begeleid, zowel privé als zakelijk. Ik heb hierbij een zeer professionele dienstverlening ervaren met een persoonlijke benadering; vakkundig met een hands-on-mentaliteit.

Marc

Na zorgvuldig onderzoek onder advocaten viel mijn keus op Marten Arnold.
Zijn deskundigheid en wijze van aanpak hebben mij in 3 dossiers bevestiging gegeven van de juiste inschatting. Naast zijn professionele houding heeft ook zijn karakter daarbij geholpen.

Martin

Bij mijn scheiding ben ik op zoek gegaan naar een advocaat die vooral het belang en welzijn van mijn dochter voorop kon stellen. Deze heb ik gevonden in Marten Arnold.
Marten heeft mijn scheiding met zijn professionele, doortastende en persoonlijke benadering tot een goed einde gebracht.

Karin