Home » Gezocht: juridisch secretaresse (24-32 uur)

Gezocht: juridisch secretaresse (24-32 uur)

Ben jij op zoek naar een functie als juridisch secretaresse? Wil je werken in een plezierige en professionele werkomgeving met een open en informele sfeer, solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

Solliciteer via e-mail

Functie: juridisch secretaresse

Als juridisch secretaresse ben je de spin in het web en ondersteun je de advocaten, maar neem je ook vooral zelf initiatief en leiding in de werkzaamheden die verricht moeten worden. Dit maakt ook dat de functie uitdagend en afwisselend is. 

Op ons kantoor zijn vijf advocaten en een officemanager werkzaam. Hier past een secretaresse die van aanpakken weet, snel kan schakelen en de lat voor dienstverlening hoog legt. Je bent het visitekaartje van Van Lelyveld Advocaten.

 

Verantwoordelijkheden:
 

  • cliënten op een servicegerichte manier ontvangen en (telefonisch) te woord staan;
  • de agenda is jouw domein, niets ontgaat je;
  • correcte postverwerking en termijnbewaking, hierbij zorg je ervoor dat de advocaten stukken tijdig aanleveren;
  • uitwerken dictaten, met een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal;
  • processtukken klaarmaken, je zorgt ervoor dat deze foutloos en binnen de deadlines worden ingediend;
  • in- en uitgaande correspondentie. 

 

De dinsdag is een vaste werkdag. Overige werkdagen in overleg.

 

Profiel kandidaat

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding als (juridisch) secretaresse. Verder heb je minimaal een jaar secretariële ervaring in een juridische omgeving.

Je bent proactief, klantvriendelijk, secuur, stressbestendig en ondernemend. Je hebt een dienstverlenende instelling en je bent goed in het stellen van prioriteiten. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om met collega’s samen te werken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

 

Over ons kantoor

Wij zijn een specialistisch advocatenkantoor in het familie- en erfrecht, waar plezier, passie en professionaliteit in het werk voorop staat. Wij zijn een team dat eerlijk en open naar elkaar is. We werken met plezier en humor waar het kan, maar serieus en doortastend waar het moet. Onze kernwaarden zijn: openheid, commitment, positiviteit en werkplezier.

 

Interesse?

Laat het ons weten! Stuur een e-mail (met CV) aan Van Lelyveld Advocaten, t.a.v. Lidewy Mulder via mulder@vanlelyveldadvocaten.nl en geef aan waarom jij goed binnen ons team zou passen. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.