Home » Medewerkers » Jolanda Hofland

Jolanda Hofland

Uw eerste aanspreekpunt

Jolanda is er trots op dat ze deel uitmaakt van het team van Van Lelyveld. Ze vindt het namelijk erg belangrijk dat ze haar werk zelfstandig kan doen in een open, collegiale sfeer. Dat er veel onderling contact is en dat mensen aandacht voor elkaar hebben.

Jolanda is loyaal, betrokken, integer en blijft bij voorkeur een beetje op de achtergrond. Dat was vroeger wel anders. Ze begon ooit in de grafische sector, als grafisch technicus. Op een zeker moment ging het roer om. Toen heeft ze eerst een tijdlang als medisch secretaresse gewerkt en daarna als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor in de stad Groningen. En nu, na een korte pauze, is ze geland bij Van Lelyveld Advocaten. Laat Jolanda maar schuiven.

Als u met Van Lelyveld Advocaten belt, krijgt u Jolanda als eerste aan de telefoon. Zij zorgt ervoor dat uw vraag wordt beantwoord of dat u wordt doorverbonden met de juiste persoon. Ze beheert de agenda, werkt dictaten uit, ontvangt cliënten, maakt processtukken gereed en dient ze in, en verwerkt de post.

Jolanda vindt het prettig om aan het eind van een werkdag alles af te hebben. Daar wordt ze rustig van. Wat ze in haar collega's bij Van Lelyveld Advocaten waardeert, is dat ze eerlijk zijn, elkaar respecteren en echt een team vormen. Ze heeft het gevoel dat ze al heel lang bij ons werkt. Dat beschouwen we allemaal als een goed teken.

Vorig jaar heeft ze familie opgezocht in het noorden van Zweden. Daar is ze helemaal met de auto naartoe gereden. Vooral omdat ze jarenlang niet op reis was geweest, was dat een heel bijzondere ervaring. En ze is er trots op dat ze dat dan toch maar even heeft gedaan.

Dit zeggen collega's over Jolanda:

"Omdat Jolanda al meer dan 20 jaar in de advocatuur werkt, brengt ze een schat aan ervaring mee. Wat we dan ook enorm in haar waarderen is dat ze een kei is in haar vak. Ook zorgt ze, als enige vijftiger, voor een mooie balans in het team. Daar zijn we erg blij mee.

Wat we niet hadden verwacht, maar wat des te leuker is om te zien, is dat zij de persoonlijke service naar een hoger niveau brengt. Ze zorgt voor een opgeruimd kantoor, een aangename sfeer en is prettig in de omgang. Jolanda ontvangt mensen met enthousiasme en aandacht. Dat lijkt misschien maar een detail, maar we merken het echt. Jolanda denkt na over hoe Van Lelyveld Advocaten op cliënten overkomt en hoe dat professioneler kan."

mr. Jarno Holmer jurist bij van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer, Jurist bij van Lelyveld Advocaten Voordat Jarno Holmer zich aansloot bij Van Lelyveld Advocaten, werkte hij bij het Openbaar Ministerie als parketsecretaris. Nog eerder had hij zich als jurist...

Jurist

mr. E.J. Luursema

Erik Luursema: erfrechtspecialist en civilist in hart en nieren Voor Erik Luursema zijn dienstverlening en goede communicatie erg belangrijk. Hij begrijpt dat cliënten die in een juridische zaak terecht komen, het...

Advocaat