Home » Medewerkers » Lidewy Mulder
Lidewy_Mulder_Office_Manager_advocaat_Recht_Juridisch

Lidewy Mulder

De sterke schakel

Als office manager vormt Lidewy het centrale punt op kantoor. Ze krijgt alles mee. En dat is maar goed ook, want als er iets is dat Lidewy nodig heeft, is het uitdaging en variatie.

Het voordeel van een klein kantoor is dat je allerlei taken naar je toe kunt trekken. De advocaten houden daar rekening mee. Lidewy heeft dan ook de financiële administratie onder zich, is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, stelt protocollen op, biedt facilitaire ondersteuning, geeft leiding aan het secretariaat en tussendoor regelt zij nog honderd andere dingen.

Wat ze fijn vindt bij Van Lelyveld Advocaten, is dat iedereen zo ongeveer van dezelfde leeftijd is. Dat geeft een leuke sfeer. Ze is blij met de goede samenwerking. 
"Als er iets is, zeggen we dat tegen elkaar. We houden elkaar in beweging door regelmatig te overleggen. Het is heel belangrijk dat je eerlijk en open tegen elkaar kunt zijn."

Vroeger was Lidewy vast van plan om 'iets met dieren' te gaan doen. Het liep anders; ze heeft altijd op advocatenkantoren gewerkt. Dat doet niets af aan haar liefde voor dieren. Een groot deel van haar vrije tijd brengt ze door bij een pensionstal. Ze verzorgt de paarden en neemt ze lekker mee naar buiten voor de nodige beweging. Want als er iemand begrijpt hoe belangrijk beweging, uitdaging en variatie zijn, is het Lidewy wel.

Dit zeggen de collega's over Lidewy:

"Zonder Lidewy zouden wij ons werk niet goed kunnen doen. Het zou hier een enorme puinhoop zijn. Ze is betrokken, loyaal en enthousiast. Wij waarderen het enorm dat ze regelmatig om een nieuwe uitdaging vraagt. Ze is letterlijk onze steun en toeverlaat."

mr_Marten_Arnold_Advocaat_Personen_en_familie_recht_strafrecht

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat

Jolanda Hofland

Uw eerste aanspreekpunt Jolanda is er trots op dat ze deel uitmaakt van het team van Van Lelyveld. Ze vindt het namelijk erg belangrijk dat ze haar werk zelfstandig kan doen in een open, collegiale sfeer. Dat er...

Juridisch Secretaresse