Lidewy_Mulder_Office_Manager_advocaat_Recht_Juridisch

Lidewy Mulder

De sterkste schakel

Als office manager vormt Lidewy het centrale punt op kantoor. Ze krijgt alles mee. En dat is maar goed ook, want als er iets is dat Lidewy nodig heeft, is het uitdaging en variatie.

Het voordeel van een klein kantoor is dat je allerlei taken naar je toe kunt trekken. De advocaten houden daar rekening mee. Inmiddels betaalt Lidewy de facturen, houdt ze de debiteuren in de gaten, doet ze de salarisadministratie en houdt ze de derdenrekening bij. Ook heeft ze het voortouw in de gesprekken met stagiairs.

Maar natuurlijk is Lidewy ook de eerste die u aan de telefoon krijgt als u een afspraak maakt. Ze bewaakt alle agenda's, boekt afspraken in en regelt tussendoor nog honderd andere dingen.

Wat ze fijn vindt bij Van Lelyveld Advocaten, is dat iedereen zo ongeveer van dezelfde leeftijd is. Dat geeft een leuke sfeer. Ze is blij met de goede samenwerking. 
"Als er iets is, zeggen we dat tegen elkaar. We houden elkaar in beweging door regelmatig te overleggen. Het is heel belangrijk dat je eerlijk en open tegen elkaar kunt zijn."

Vroeger was Lidewy vast van plan om 'iets met dieren' te gaan doen. Het liep anders; ze heeft altijd op advocatenkantoren gewerkt. Dat doet niets af aan haar liefde voor dieren. Een groot deel van haar vrije tijd brengt ze door bij een pensionstal. Ze verzorgt de paarden en neemt ze lekker mee naar buiten voor de nodige beweging. Want als er iemand begrijpt hoe belangrijk beweging, uitdaging en variatie zijn, is het Lidewy wel.

Dit zeggen de collega's over Lidewy:
"Zonder Lidewy zouden wij ons werk niet goed kunnen doen. Het zou hier een enorme puinhoop zijn. Ze is betrokken, loyaal en enthousiast. Wij waarderen het enorm dat ze regelmatig om een nieuwe uitdaging vraagt. Ze is letterlijk onze steun en toeverlaat."

mr. Jarno Holmer jurist bij van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer, Jurist bij van Lelyveld Advocaten Voordat Jarno Holmer zich aansloot bij Van Lelyveld Advocaten, werkte hij bij het Openbaar Ministerie als parketsecretaris. Nog eerder had hij zich als jurist...

Jurist

mr. E.J. Luursema

Erik Luursema: erfrechtspecialist en civilist in hart en nieren Voor Erik Luursema zijn dienstverlening en goede communicatie erg belangrijk. Hij begrijpt dat cliënten die in een juridische zaak terecht komen, het...

Advocaat