Home » Medewerkers » Peter-Jan Stoter
Jurist Peter-Jan - van Lelyveld Advocaten

Peter-Jan Stoter

Juridisch medewerker

Peter-Jan Stoter neemt de toeristische route naar zijn einddoel. Na Handhaving, Toezicht & Veiligheid, ICT en Juridische & Administratieve Dienstverlening is hij nu bijna klaar met HBO Rechten. Direct daarna volgt een Pre-master en tot slot een Master Rechten. We kunnen dus wel vaststellen dat we hier te maken hebben met een man die weet wat hij wil en daar 100% voor gaat. Een voordeel van deze aanpak is dat hij zichzelf en route goed heeft leren kennen. Bovendien zit hij bij Van Lelyveld Advocaten midden in de praktijk en krijgt hij niet alleen theoretische informatie mee.

Contact opnemen met Peter-Jan

Passie voor uitzoekwerk

Hij deed eerst een stage en daarna nog een afstudeerstage bij ons. Nu werkt hij 2 dagen per week als jurist. We zetten hem vooral in voor het uitzoeken van de meest uiteenlopende situaties. En daar is hij dol op. Want hoe mooi is het, dat er niet één standaard antwoord is, maar dat er per situatie een ander antwoord kan zijn. En hoe leerzaam is de feedback die hij krijgt. “Ik heb een passie voor uitzoekwerk. Ik wil niet zomaar iets aanleveren; ik wil het echt goed hebben. Het moet allemaal kloppen.”


Dit zeggen de collega’s over Peter-Jan: 

“Peter-Jan is ontzettend grondig. Hij zit eigenlijk altijd op het goede spoor. Ook is hij heel volledig in wat hij doet. Het is fijn om daarop te kunnen vertrouwen.”

Portret Advocaat Marten Arnold, van Lelyveld Advocaten

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat
Susanne Wolfert is advocaat in het familierecht, die u met groot gevoel voor verantwoordelijkheid helpt bij Van Lelyveld Advocaten

mr. S.M. Wolfert

Susanne Wolfert: advocaat in het familierecht Susanne kan slecht tegen onrecht. Daarom wist ze als tiener al dat ze advocaat wilde worden. 
"Ik vecht voor iemand. Of het nu gaat om een echtscheiding of een andere...

Advocaat