Uw strafrechtadvocaat vindt u bij Van Lelyveld Advocaten

Een verdachte in een strafzaak heeft recht op een goede verdediging. Zijn of haar kant van het verhaal moet worden gehoord. Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan wilt u het liefst een gespecialiseerde strafrechtadvocaat. Van Lelyveld Advocaten maakt zich sterk voor uw zaak!

Strafrechtadvocaat Marten Arnold

Marten Arnold is een bevlogen strafrechtadvocaat die zich sterk maakt voor uw rechten als verdachte.

Het strafrecht is heel dynamisch. Er gebeurt van alles. In een dossier moet elk detail nauwkeurig worden bestudeerd. Het zijn juist de details die het verschil maken voor uw positie als verdachte en het uiteindelijke oordeel van de rechter. 
Bovendien is het heel belangrijk dat het verhaal van de verdachte de ruimte krijgt die het verdient. Zo kan ieder mogelijk scenario door de rechter worden gewogen.

In het strafrecht staan een kleine en een grote partij tegenover elkaar: de burger en het openbaar ministerie. Dat levert een verschil in machtsverhouding op. Daarom is het zo belangrijk dat een verdachte wordt bijgestaan door een advocaat.
"Het strafrecht is voor een advocaat uitdagend omdat het de kunst is de juiste invalshoek te kiezen voor het pleidooi. Iemand wordt verdacht van een strafbaar feit en dat staat omschreven in een artikel in de wet. Daar liggen weer allerlei dingen onder en die kun je allemaal uitzoeken. Ook spelen de persoonlijke omstandigheden van de cliënt een rol. Dat betekent dat je dus ook heel stapsgewijs kunt pleiten."

Maak kennis met Marten Arnold

 

Strafrechtadvocaat Susanne Wolfert

Voor Susanne Wolfert is het menselijke aspect het meest interessant. Juist in het strafrecht blijkt vaak dat iemand tot bepaalde daden komt vanwege een persoonlijke voorgeschiedenis. Dat komt bijvoorbeeld naar voren in een rapport van de reclassering of van een psychiater. Er is altijd wel iets geweest in iemands verleden waardoor hij of zij ergens in terecht komt. Daarmee is niet gezegd dat de dader er niks aan kan doen, maar er hangt wel een verhaal aan dat ook verteld moet worden. Daarvoor kan een strafrechtadvocaat gaan staan.

Susanne doet veel gesubsidieerde zaken.

 

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Gesubsidieerde rechtsbijstand of toevoegingszaken, zoals ze ook wel worden genoemd. Dit houdt in dat ze mensen bijstaat die niet alle juridische kosten kunnen dragen. 

Maak kennis met Susanne Wolfert

 

Afspraak met onze advocaten in Leek of Burgum?

Een afspraak maken bij van Lelyveld advocaten in Leek of Burgum? Geen probleem, we helpen u graag verder. Het eerste gesprek bij Van Lelyveld Advocaten is kosteloos en vrijblijvend. 
U kunt bellen 0594 514001 of een bericht sturen via ons formulier.

Van Lelyveld Advocaten in Leek

Kantoorgebouw De Ark, Euroweg 5A, 9351 EM Leek

Van Lelyveld Advocaten in Burgum

Notariskantoor Dantuma, Lageweg 20, 9251 JW Burgum

Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij....

Familierecht