Home » Medewerkers » Maaike van der Leij

Maaike van der Leij

Het eerste aanspreekpunt

Maaike is het eerste aanspreekpunt als u ons belt of mailt. Ze zorgt ervoor dat u de juiste advocaat te spreken krijgt. Ze ondersteunt de advocaten onder andere met het voorbereiden, verwerken en indienen van stukken. Ze heeft het secretariaat 4 dagen per week onder haar vleugels.

Maaike heeft een aantal jaren als bedrijfsleidster in de horeca gewerkt. De overstap naar het secretariaat van Van Lelyveld Advocaten is dan ook groot, zou je zeggen. En toch valt dat mee, want tijdens haar studie Internationale Betrekkingen en Organisatie vond ze de juridische vakken al erg interessant. Die overstap bevalt haar uitstekend.

Ze vindt het heerlijk dat de dag over het algemeen rustig begint. Iedereen komt lekker ontspannen binnen. Daarna opent en verwerkt ze de post en bekijkt ze de mailbox om te bepalen wat er moet gebeuren. De ene keer werkt ze een dictaat uit, de andere keer bereidt ze processtukken voor of staat ze cliënten telefonisch te woord. 

“Alle werkzaamheden die zich bij een zaak voordoen, interesseren mij. Ik vind het fijn om deel uit te maken van het hele proces en om het door de weken of maanden heen te volgen.”


Dat komt doordat ze zich betrokken voelt bij alles wat ze doet.

In haar vrije tijd is Maaike vooral veel buiten. Als ze niet paardrijdt, wandelt ze met haar hond. Ook is ze regelmatig op het water te vinden. En anders is ze wel aan het klussen. Ze helpt haar tweelingzus en zwager namelijk met het opknappen van een woonboerderij.  

Maaike maakt makkelijk contact en voelt zich verantwoordelijk voor wat ze doet. In haar enthousiasme kan ze soms iets te snel willen gaan. Ze moet dan gewoon even terugschakelen. Geen punt, zolang er maar een grote zak M&M’s met pinda binnen handbereik is.

 

Dit zeggen de collega´s over Maaike:

“De advocatuur is een nieuw werkveld voor Maaike. Toch stort ze zich er vol overgave in en denkt ze met ons mee. Maaike staat voor de cliënten en voor ons klaar en gaat voor het best mogelijke resultaat. Ze is enthousiast, vrolijk, leergierig en brengt een flinke dosis humor mee.”


Marten Arnold duikt als deskundig en zorgvuldig familierechtsadvocaat en scheidingsmediator graag in uw zaak bij Van Lelyveld Advocaten

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat
Jarno Holmer is advocaat in het aansprakelijkheids- en huurrecht met oog voor uw juridische positie  en oor voor uw verhaal bij Van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: advocaat in het aansprakelijkheids- en huurrecht Binnen ons team krijgt Jarno uiteenlopende zaken toegespeeld. Toch legt hij zijn focus bij voorkeur op het aansprakelijkheids- en huurrecht. “Het...

Advocaat