Home » Medewerkers » Maaike van der Leij
Portret Maaike van der Leij

Maaike van der Leij

Office manager

Als officemanager is Maaike de spil waarom het kantoor draait. Er is niets dat haar ontgaat. En zo heeft ze het graag! Ze heeft een flink pakket aan vaste taken. Ze werkt nieuwe medewerkers in en maakt diverse taken efficiënter en makkelijker. Ze behandelt en verwerkt verlofaanvragen, doet betalingen, verwerkt de bankafschriften en zet de uitbetaling van salarissen klaar voor de salarisadministrateur. 

Nu het kantoor is gegroeid naar vijf advocaten en drie ondersteunende medewerkers, is Maaike haar functie een stuk drukker geworden. Al die afwisseling vindt ze heerlijk.

Maaike benadert haar functie als officemanager op een kenmerkende manier. Ze is iemand die eerst eens rustig om zich heen kijkt. Dan ziet ze het werk vanzelf en pakt het op. Ook nieuwe taken komen op die soepele manier bij haar terecht, vanuit de gedachte: “O, dat kan ik wel, dat pak ik er even bij.”

Ze heeft al sinds haar studietijd belangstelling voor de juridische aspecten van haar werk. Ze voelt zich betrokken bij alles wat ze doet.

In haar vrije tijd is Maaike vooral veel buiten. Als ze niet paardrijdt, wandelt ze met haar hond. Ook is ze regelmatig op het water te vinden. Ze maakt makkelijk contact en voelt zich verantwoordelijk voor wat ze doet. In haar enthousiasme kan ze soms iets te snel willen gaan. Ze moet dan gewoon even terugschakelen. Geen punt, zolang er maar een grote zak M&M’s met pinda binnen handbereik is.

 

Dit zeggen de collega´s over Maaike:

“We zijn heel blij met Maaike om ons heen. Ze denkt altijd met ons en de cliënten mee en neemt ons enorm veel werk uit handen. Ze staat altijd voor ons klaar en gaat voor het best mogelijke resultaat. Maaike is enthousiast, vrolijk, leergierig en brengt een flinke dosis humor mee.”

Portret Advocaat Marten Arnold, van Lelyveld Advocaten

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast...

Secretarieel medewerker