Home » Medewerkers » mr. R.A. Bruintjes
Portret Rowen Bruintjes

mr. R.A. Bruintjes

Rowen Bruintjes: advocaat in het Personen & Familierecht

 

Eerlijk, betrokken en voorbereid

Rowen Bruintjes staat letterlijk naast haar cliënten. Ze zoekt in samenwerking met haar cliënten naar een passende oplossing voor hun situatie. Ze zet al haar vaardigheden, vakkennis en enthousiasme in om hen te adviseren en te helpen.

Contact opnemen met Rowen

Connectie maken op LinkedIn

Rowens vakgebied is het personen- en familierecht. Dat betekent dat ze regelmatig wordt ingeschakeld bij situaties tussen ex-partners, vaak met kinderen. Ze zorgt er altijd voor dat haar cliënten een realistisch beeld krijgen van de zaak. Ze vertelt niet wat mensen graag willen horen, Rowen vertelt gewoon hoe het zit en wat cliënten kunnen verwachten. Die eerlijkheid wordt gewaardeerd. Het is toch belangrijk om te weten waar je aan toe bent? 

Dit neemt niet weg dat Rowen oog heeft voor de emoties die bij dit soort situaties komen kijken. Betrokkenheid is namelijk ook een eigenschap die Rowen kenmerkt. Rowen vindt het belangrijk dat haar cliënt zich gehoord voelt en investeert hier ook tijd in. Gehoord door haar, maar ook door een rechter mocht er sprake zijn van een procedure. 

Het zal u niet verbazen dat cliënten die met een gestrekt been willen beginnen, bij Rowen niet aan het juiste adres zijn. Alles wat ze doet, heeft een goede reden, waarbij het belang van de kinderen altijd bovenaan staat – de strijd verharden met onnodig moddergooien hoort hier wat Rowen betreft niet bij.

 

Opleidingsachtergrond en specialisatie

Rechtsgebieden

Rowen Bruintjes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding

  • Bachelor Nederlands recht
  • Master Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht
  • Beroepsopleiding (Nederlandse Orde van Advocaten/NOvA)

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast...

Secretarieel medewerker
Susanne Wolfert is advocaat in het familierecht, die u met groot gevoel voor verantwoordelijkheid helpt bij Van Lelyveld Advocaten

mr. S.M. Wolfert

Susanne Wolfert: advocaat in het familierecht Susanne kan slecht tegen onrecht. Daarom wist ze als tiener al dat ze advocaat wilde worden. 
"Ik vecht voor iemand. Of het nu gaat om een echtscheiding of een andere...

Advocaat