Home » Medewerkers » mr. J. Holmer
Jarno Holmer is advocaat in het aansprakelijkheids- en huurrecht met oog voor uw juridische positie  en oor voor uw verhaal bij Van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: advocaat in het aansprakelijkheids- en huurrecht

Binnen ons team krijgt Jarno uiteenlopende zaken toegespeeld. Toch legt hij zijn focus bij voorkeur op het aansprakelijkheids- en huurrecht. “Het gezegde ‘afspraak is afspraak’ kan relatief zijn en ik creëer daarin graag duidelijkheid door de juridische positie van mijn cliënt in kaart te brengen. Daarbij verlies ik uiteraard het belang van de cliënt niet uit het oog en sta ik daar voor.” Maar ook als het gewenste resultaat niet mogelijk is, is Jarno daar duidelijk in. Zo weten zijn cliënten altijd waar ze aan toe zijn.

Een kwaliteit die daarbij goed van pas komt, is dat Jarno open is en goed kan luisteren. Hij straalt rust uit en heeft belangstelling voor anderen. Daardoor voelen mensen zich vrij om hun verhaal te vertellen. Jarno vindt het belangrijk dat een cliënt zich na afloop van het gesprek gehoord en begrepen voelt. “Een juridisch geschil is vervelend genoeg. Ik wil cliënten daarom het gevoel geven dat hun geschil bij mij in goede handen is.”

Ook voor het huurrecht zijn cliënten bij Jarno aan het juiste adres. “Een goed onderhouden woning is voor de huurder een groot goed en leidt juist daarom soms tot een geschil met de verhuurder. Tegelijk heeft een verhuurder belang bij een huurder die het gehuurde met de nodige zorg huurt en tijdig de huurtermijnen voldoet.” De inherente verschillen tussen huurder en verhuurder en de vaak tegengestelde belangen, vindt Jarno erg interessant. Jarno staat dan ook zowel verhuurders als huurders bij.

Verder heeft Jarno veel plezier in het schrijven van processtukken. "Ik kan er voldoening uit halen om een processtuk op te stellen waarin de cliënt zich herkent en daarmee de juiste juridische vertaalslag te maken, zonder de cliënt te verliezen in ingewikkelde teksten."

Ook buiten werktijd is Jarno actief. Bijvoorbeeld als bestuurslid van een basketbalvereniging. Als enthousiast basketballer wil hij graag iets terugdoen voor de club die hem zo veel geeft.

 

Dit zeggen de collega's over Jarno:

"Jarno verstaat de kunst om complexe zaken snel te doorgronden en in begrijpelijke taal uit te leggen. Behalve oog voor detail heeft hij een heerlijk gevoel voor humor. Dat zijn maar een paar van de redenen waarom hij perfect in ons team past."

Huurverplichtingen ten tijde van Coronacrisis

De verspreiding van het Coronavirus dwingt het kabinet maatregelen met een stevige impact te treffen. Verschillende ondernemers moeten hun deuren gesloten houden en sommigen kiezen daar zelf voor, omdat ze het onverantwoord vinden om open te blijven. Zijn deze ondernemers verplicht de huur van hun pand die ze niet gebruiken door te blijven betalen?

Auteur: mr. J. Holmer
"Een vordering tot verlaging van de huurprijs of opschorting ervan, wordt waarschijnlijk niet toegewezen."
Huurverplichtingen ondernemers gesloten panden door coronacrisis
Marten Arnold duikt als deskundig en zorgvuldig familierechtsadvocaat en scheidingsmediator graag in uw zaak bij Van Lelyveld Advocaten

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat

mr. R.A. Bruintjes

Rowen Bruintjes: Specialisatie Personen & Familierecht   Connectie maken op LinkedIn

Advocaat