Home » Medewerkers » mr. J. Holmer
mr. Jarno Holmer advocaat bij van Lelyveld Advocaten

mr. J. Holmer

Jarno Holmer: advocaat in het aansprakelijkheids- en huurrecht

Voordat Jarno Holmer zich aansloot bij Van Lelyveld Advocaten, werkte hij bij het Openbaar Ministerie als parketsecretaris. Nog eerder had hij zich als jurist beziggehouden met allerlei zaken zoals incasso, wanprestatie en huurrecht, waarvoor hij ook procedeerde bij de rechtbank. Bij het OM begon hij het contact met cliënten te missen. En de rechtszaal. Om tijdens een zitting te anticiperen op wat de wederpartij zegt en doet, vindt Jarno een van de mooiste onderdelen van het vak. Hij was helemaal klaar voor een volgende stap. Van Lelyveld Advocaten.

Binnen ons team krijgt Jarno als advocaat uiteenlopende zaken toegespeeld. Daarbij behandelt Jarno ook zelfstandig zaken en behartigt hij de belangen van zijn eigen cliënten

Een van Jarno's kwaliteiten is dat hij goed kan luisteren. Hij is open, straalt rust uit en heeft belangstelling voor anderen. Daardoor voelen mensen zich vrij om hun verhaal te vertellen. Jarno vindt het belangrijk dat een cliënt zich na afloop van het gesprek gehoord en begrepen voelt

Geeft het bovenstaande u misschien het idee dat Jarno Holmer een en al zachtheid is? Think again! Een heel andere kant van Jarno is dat hij zich graag bezighoudt met contracten en de naleving daarvan. Overeenkomsten moeten van begin tot eind kloppen en beide partijen moeten zich aan de afspraken houden.

Jarno is goed in het schrijven van processtukken. "Ik kan er voldoening uit halen om stukken zo volledig mogelijk op te maken. Om teksten zo te formuleren dat ze helemaal kloppen, zonder de cliënt te verliezen in ingewikkelde teksten. Ik probeer er altijd iets moois van te maken."

Ook buiten werktijd is Jarno actief. Bijvoorbeeld als onderdeel van het Medisch Tuchtcollege. Aan dit college worden klachten over BIG-geregistreerde medische professionals voorgelegd, en Jarno is de secretaris. Hij schrijft mee met zittingen en schrijft de vonnissen. Bovendien is hij bestuurder van een basketbalvereniging. Als enthousiast basketballer wil hij graag iets terugdoen voor de club die hem zo veel geeft.

 

Dit zeggen de collega's over Jarno:

"Jarno verstaat de kunst om complexe zaken snel te doorgronden en in begrijpelijke taal uit te leggen. Behalve oog voor detail heeft hij een heerlijk gevoel voor humor. Dat zijn maar een paar van de redenen waarom hij perfect in ons team past."

Huurverplichtingen ten tijde van Coronacrisis

De verspreiding van het Coronavirus dwingt het kabinet maatregelen met een stevige impact te treffen. Verschillende ondernemers moeten hun deuren gesloten houden en sommigen kiezen daar zelf voor, omdat ze het onverantwoord vinden om open te blijven. Zijn deze ondernemers verplicht de huur van hun pand die ze niet gebruiken door te blijven betalen?

Auteur: mr. J. Holmer
"Een vordering tot verlaging van de huurprijs of opschorting ervan, wordt waarschijnlijk niet toegewezen."
Huurverplichtingen ondernemers gesloten panden door coronacrisis
Lidewy_Mulder_Office_Manager_advocaat_Recht_Juridisch

Lidewy Mulder

De sterke schakel Als office manager vormt Lidewy het centrale punt op kantoor. Ze krijgt alles mee. En dat is maar goed ook, want als er iets is dat Lidewy nodig heeft, is het uitdaging en variatie. Het voordeel...

Office manager
mr_Marten_Arnold_Advocaat_Personen_en_familie_recht_strafrecht

mr. M. Arnold

Marten Arnold: familierechtadvocaat en scheidingsmediator De ambitieuze Marten Arnold is een volhouder. Daarbij gaat hij wel eens over zijn eigen grenzen heen. "Iedereen is op zoek naar balans. Niemand vindt 'm...

Advocaat