Home » Wat we doen

Wat we doen

Het belang van werkplezier

Werkplezier komt bij ons op de eerste plaats. Wij kunnen ons werk als advocaat alleen goed doen als we er elke dag plezier aan beleven. Dit uitgangspunt geeft richting aan alles wat we doen. Het werkt door in onze dagindeling, het team dat we vormen en de zaken die we doen.

Heel belangrijk voor ons werkplezier is de specialisatie in bepaalde rechtsgebieden. Voor ons betekent dat, dat je elke dag mag doen wat je leuk vindt. Daarom zijn we alleen actief in die rechtsgebieden waarin we ons echt een specialist kunnen noemen.

 

Werkplezier is ook het informeren van cliënten. Uitleggen wat de voor- en nadelen van een volgende stap kunnen zijn. Toelichten wat hun juridische positie is en hoe groot de kans op succes is. Cliënten als het ware meenemen in onze visie op de zaak. 


 

Waarom we dat zo prettig vinden? We begrijpen hoe verwarrend en spannend een juridisch probleem kan zijn. We beseffen dat onze cliënten er soms van wakker liggen. Door ervoor te zorgen dat ze weten waar ze staan en begrijpen wat we voor hen kunnen doen, geven we hun rust en duidelijkheid. Ze weten dat hun zaak in goede handen is en dat wij er voor hen zijn. Bovendien kunnen we dan echt samen naar een oplossing toe werken. We kunnen met hen het gesprek voeren over het probleem en zij kunnen hun mening geven.

 

Door al dat plezier gaan wij elke dag zingend naar ons werk. Komen wij met passie voor uw belangen op. Kunnen we doen waar we goed in zijn. We blijven ons verder verdiepen in de vakgebieden die we aanbieden en verrijken onze kennis met praktijkervaring.

 

Direct contact opnemen met ons team? Stuur ons een e-mail of bel voor een afspraak: 0594 514001

 

Rechtsgebieden van Van Lelyveld Advocaten

Hieronder ziet u de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn:

Erfrecht: een luisterend oor, een zakelijke aanpak

Elk overlijden gaat gepaard met emoties. Er komt regelmatig 'oud zeer' naar boven. Lukt het niet de nalatenschap af te wikkelen? Dan kan de notaris of een van de erfgenamen erfrechtadvocaat Erik Luursema inschakelen...

Erfrecht

Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij....

Familierecht

Scheidingsmediation of advocaat bij echtscheiding

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. Onze mediator en advocaten zijn gespecialiseerd in het afwikkelen van echtscheidingen zowel gezamenlijk middels mediation...

Mediation