Specialisten in personen- en familierecht met hart voor uw zaak

Vooral in het personen- en familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij. We zorgen voor rust en duidelijkheid.

Rust en duidelijkheid in gevoelige zaken

Gaat u scheiden? Moet de omgangsregeling worden aangepast? Dreigt er een uithuisplaatsing van uw kind? Als de emoties ergens hoog oplopen, is het wel in het personen- en familierecht. U kunt zich verloren, onbegrepen en machteloos voelen. Een goede advocaat biedt u de helpende hand.

Wij luisteren naar u. We leggen uit wat uw juridische positie is en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij. We zorgen voor rust en duidelijkheid.

Wees welkom bij Van Lelyveld Advocaten als u te maken krijgt met:

  • Scheiden
  • Alimentatie
  • Omgangsregeling
  • Ondertoezichtstelling
  • Uithuisplaatsing
  • Afstamming en gezag

 

We leggen u uit wat uw juridische positie is en wat er wel en niet mogelijk is. Daarna gaan we in gesprek met de andere partij: dat kan uw ex zijn, de advocaat van uw ex of een instantie. Pas als het niet lukt om samen tot overeenstemming te komen, zetten we een procedure in gang. Daarbij begeleiden we u van begin tot eind en houden we u steeds op de hoogte van wat er gebeurt. Van Lelyveld Advocaten zorgt voor rust en duidelijkheid.

Afspraak maken?

 

Familierechtadvocaten bij Van Lelyveld

Marten Arnold is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij houdt zich met name bezig met complexe echtscheidingen en procedures over alimentatie. Ook Susanne Wolfert is grotendeels werkzaam in het personen- en familierecht. Zij heeft zich gespecialiseerd in het civiele jeugdrecht en gezag- en omgangszaken. Het erfrecht, de specialiteit van Erik Luursema, hoort er eigenlijk ook bij, maar wordt toch gezien als apart rechtsgebied.

Mediation is een methode die vaak wordt toegepast bij scheidingen. Daarover kunt u hier meer lezen. Onze mediator Marten Arnold loodst u graag op een constructieve manier door uw scheiding heen.

Maak kennis met één van onze specialisten: Marten Arnold en Susanne Wolfert

 

Afspraak met onze advocaten in Leek of Burgum?

Een afspraak maken bij van Lelyveld advocaten in Leek of Burgum? Geen probleem, we helpen u graag verder. Het eerste gesprek bij Van Lelyveld Advocaten is kosteloos en vrijblijvend. 
U kunt bellen 0594 514001 of een bericht sturen via ons formulier.

Van Lelyveld Advocaten in Leek

Kantoorgebouw De Ark, Euroweg 5A, 9351 EM Leek

Van Lelyveld Advocaten in Burgum

Notariskantoor Dantuma, Lageweg 20, 9251 JW Burgum

Uw strafrechtadvocaat vindt u bij Van Lelyveld Advocaten

Een verdachte in een strafzaak heeft recht op een goede verdediging. Zijn of haar kant van het verhaal moet worden gehoord. Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan wilt u het liefst een gespecialiseerde...

Strafrecht

Gezamenlijk gezag: uitzondering of regel?

Door Tweede Kamerleden Vera Bergkamp (D66) en Jeroen van Wijngaarden (VVD) is deze week een initiatiefwetsvoorstel ingediend die het mogelijk moet maken dat ongehuwde vaders van rechtswege gezamenlijk met moeder...

Artikel