Home » Medewerkers » Linda Metzlar

Linda Metzlar

Linda is het hart van het secretariaat van ons kantoor. Zij is de spin in het web en ondersteunt de advocaten. Zo is Linda het eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij ontvangst op kantoor. Daarnaast bewaakt zij de agenda en zorgt ze ervoor dat alles op juiste wijze “de deur uitgaat”. 

Een belangrijk kenmerk van Linda is dat zij zelf initiatief en leiding neemt in de werkzaamheden die op het secretariaat moeten worden verricht. Daarmee stelt zij de advocaten van kantoor in staat de cliënten goed bij te staan.

Linda geniet ervan als een werkdag veel uitdagingen kent, omdat ze dan met een extra voldaan gevoel aan het einde van de dag naar huis gaat. Wat de uitdagingen daarbij nog leuker maken is dat het werkplezier op het kantoor groot is en alle medewerkers hetzelfde doel nastreven.

Fanatiek sporten en op haar vrije dagen genieten van rust en tijd voor haarzelf, zijn de dingen wat zij buiten werktijd het liefste doet. Ze zorgt daarmee dat de juiste balans blijft bestaan en ze altijd vol goede energie is.

 

Dit zeggen de collega’s over Linda:

“Vanaf het eerste moment dat Linda is gestart op ons kantoor straalt ze plezier uit in haar werk, maar ook in haar doen en laten. We zien dat Linda “haar mannetje staat” en duidelijk is in zowel interne als externe communicatie. Linda brengt veel energie in het secretariaat, wat maakt dat de raderen daardoor blijven draaien.”

Susanne Wolfert is advocaat in het familierecht, die u met groot gevoel voor verantwoordelijkheid helpt bij Van Lelyveld Advocaten

mr. S.M. Wolfert

Susanne Wolfert: advocaat in het familierecht Susanne kan slecht tegen onrecht. Daarom wist ze als tiener al dat ze advocaat wilde worden. 
"Ik vecht voor iemand. Of het nu gaat om een echtscheiding of een andere...

Advocaat
Portret Maaike van der Leij

Maaike van der Leij

Office manager Als officemanager is Maaike de spil waarom het kantoor draait. Er is niets dat haar ontgaat. En zo heeft ze het graag! Ze heeft een flink pakket aan vaste taken. Ze werkt nieuwe medewerkers in en...

Office manager